Vluchtelingenopvang gemeente Woensdrecht

Over het Project:

De vluchtelingenopvang in de Gemeente Woensdrecht stond voor de uitdaging om adequate internetverbindingen te bieden aan vluchtelingen die hier tijdelijk verblijven. Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een innovatieve oplossing geïmplementeerd: tijdelijk internet via Starlink.

Onze Rol:

Als ICT-parnter hebben wij de volledige infrastructuur opgezet voor het leveren van tijdelijk internet via Starlink aan de vluchtelingenopvang in de Gemeente Woensdrecht. Ons team van experts heeft de Starlink-satellietontvangers geïnstalleerd en lokale netwerkinfrastructuur opgezet om betrouwbare internettoegang te bieden aan de bewoners van de opvanglocatie.

Voordelen:

  • Connectiviteit: Door gebruik te maken van Starlink hebben we een betrouwbare internetverbinding kunnen bieden aan de vluchtelingenopvang, waardoor bewoners toegang hebben tot essentiële communicatiekanalen, informatiebronnen en educatieve middelen.

  • Flexibiliteit: Starlink’s modulaire ontwerp stelde ons in staat om snel en flexibel internetdiensten op te zetten, waardoor we konden inspelen op de veranderende behoeften van de vluchtelingengemeenschap.

  • Snelheid: Met Starlink konden we hoge downloadsnelheden leveren, waardoor bewoners vlot konden communiceren met hun familie en vrienden, toegang hadden tot online diensten en zich konden engageren in online leren en training.

Resultaten:

Dankzij het gebruik van tijdelijk internet via Starlink, heeft de vluchtelingenopvang in de Gemeente Woensdrecht kunnen profiteren van verbeterde connectiviteit en toegang tot online middelen. Dit heeft niet alleen bijgedragen aan het welzijn van de bewoners, maar ook aan hun integratie en participatie in de samenleving.

Het implementeren van tijdelijk internet via Starlink voor de vluchtelingenopvang in de Gemeente Woensdrecht was een inspirerend en zinvol project. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het vergroten van de connectiviteit en het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners van de opvanglocatie. Als ICT-partner blijven we ons inzetten om innovatieve oplossingen te bieden die een positieve impact hebben op gemeenschappen over de hele wereld.

Voor meer informatie over ons werk en onze diensten, staan we klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ook tijdelijk internet nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan